Iluminat Inteligent

Unic importator al echipamentelor Somar’s International, va recomandam lumina Inteligenta Somar Eluma ce reprezinta:

Design unic

Peste 80% energie economisita

Emisie de lumina de inalta calitate

Oprire instantanee, fara licariri

Costuri de intretinere scazute

 

Ce este exact Lumina Inteligenta Somar Eluma?

 O gama de corpuri de iluminat ce folosesc un design fotometric sofisticat pentru a oferi un nivel de luxi de buna calitate, lumina uniform distribuita de la lampi de ultima tehnologie.

Performanta este mult sporita, in anumite modele, printr-un sistem de senzor inteligent care nu numai monitorizeaza si reactioneazala miscare dar deasemenea raspunde si la lumina ambientala. In multe cazuri au fost realizate economii de pana la 80% fata de iluminatul traditional.

Somar Eluma: Care este diferenta?

 Somar Eluma salveaza cantitati semnificative de energie fata de iluminatul traditional si reduce costurile de intretinere.

Factor de conectare scazut:

Se realizeaza instant o economie de energie de 50T% prin inlocuirea lampilor de tip halogen sau cu sodiu de 400W cu corpuri de iluminat Somar Eluma .

Corpuri de iluminat necesare mai putine:

Corpurile de iluminat Somar Eluma sunt incredibil de eficiente, prin urmare atunci cand inlocuiesc corpuri de iluminat standard (T12/TT8/T5), se pot inlocui doua sau trei unitati cu o unitate Somar Eluma, care aduce o economie instanta de energie de 50%.

Suplimentar control inteligent:

Anumite modele de corpuri Somat Eluma dispun de un sistem de senzoricare pot monitoriza lumina naturala, ambientala.

Cand nivelul este corespunzator de mare, luminatoarele atenueaza sau opresc iluminatul, oferind o economie suplimentara de energie. Exista si o functie de miscare a senzorului; daca se sezizeaza lipsa prezentei  lumina lampilor se atenueaza sau se opreste.

Intreruperi instantanee:

Corpurile de iluminat Somat Eluma pot fi pornite sau oprite la nevoie, nu necesita timp aditional de incalzire, respectiv racire si atingere a iluminatului maxim.

Unde se poate folosi SOMAR Eluma?

SOMAR Eluma poate oferi lumina de inalta calitate pentru o varietate de locatii industriale sau comerciale. Cele mai des intalnite locatii sunt:

–       depozite de distributie si locatie (ambientale sau climatizate)
–       zone de productie
–       zone de reparatii, ateliere de reparatii, hangare, depouri de autobuze sau trenuri
–       retail de tip depozit
–       spatii de agrement (Sali de sport, bazine etc)
–       gari