Optimizor de iluminat fluorescent ALS

Optimizoare de iluminat ALS

Optimizoarele de iluminat din seria ALS, sunt cea mai buna solutie de economisire a energiei electrice utilizate la iluminat la case, cladiri de birouri sau in industrie. Ele sunt proiectate in conformitate cu cele mai noi tehnologii in domeniu electric avand integrat un micro-procesor digital cu functia de a monitoriza, controla si optimiza curentul de sarcina pentru  iluminat.

Cum functioneaza?

Cand corpurile de iluminat fluorescente sunt pornite, tensiunea nominala de alimentare este necesara doar pentru a permite atingerea parametriilor nominali, ulterior tensiunea de functionare se poate reduce. Optimizoarele ALS furnizeaza tensiune nominala la pornire, iar dupa anumite perioade se va intra in regim “Sleep Mode” cand incepe propriu-zis optimizarea energiei. ALS aplica cea mai recenta tehnologie cu micro-procesor, pentru a seziza curentul de sarcina si de a controla auto-transformatorul pentru a comuta intre regimul normal-“Sleep Mode”. ALS are inteligenta de a controla auto-transformatorul prin continua monitorizare a curentului de sarcina.

Unde se foloseste?

Optimizatorul de iluminat din seria ALS este recomandat a se monta in cladiri cu consum de energie electrica mare pentru iluminat cum sunt: cladiri de birouri, mall-uri, hale industriale, hale agricole, hypermarket-uri, scoli, universitati, sali de sport, fabrici, dar si in case.

ALS este usor de instalat, se aplica principiul “Fit&Forget”: instalare simpla si functionare complet automata.

Trebuie doar sa conectati ALS in serie cu linia de alimentare a corpurilor de iluminat  si incepeti sa va bucurati de economisirea de energie electrica odata cu pornirea corpurilor de iluminat.